söndag 25 maj 2014

Ny finfin....


....burk med mässingslock i form av elefant, hade tidigare flodhästen och jag bara älskar dom. Har förstås köpt dom av allra bästa Henrik på  http://www.moltazdesignshop.se/sv/butiken-orust.html
Annars är vi lagom slöa efter en toppenhelg med några ur Pers brödraskara där vi firat av vårt hus på Orust, en riktigt härlig helg och nästa söndag lämnar vi nycklarna till en glad köpare. Kommer nog att kännas konstigt men väldigt skönt efter slitsamma månader.
Ha en skön söndagskväll!

onsdag 21 maj 2014

Hej!

zebra

guld, guldkudde, guldspegel


Jag har inte gått under jorden och har inte slutat läsa bloggar men orken har inte funnits till egna inlägg. Ojojoj vad vi håller på med vår flytt men nu är vi i varje fall inne i vår lilla tvårumslägenhet :)
Vi stortrivs både med lägenheten, fast den är såå liten, och med läget. Vi har kvar huset till sista maj så förstås är vi inte helt klara där. Nu hoppas jag faktiskt att drömhuset INTE dyker upp än på ett tag så vi hinner landa :) Till helgen har vi lite avslutningsfest i ett stort sett tomt hus där vi får sitta på altanen och sova på madrasser men det ska bli riktigt kul.
Ha en härlig vecka....