tisdag 26 november 2013

Snart.....

..... dags att adventspynta, har bestämt mig för att vänta till torsdag men det är såå svårt. Någon liten gran och några små rådjur har dock hittat en plats,snart dags för stjärnor och hyacinter sen är det klart. Väldigt stor skillnad nu när barnen är vuxna. Himmel vad mycket pynt jag kände att vi skulle ha när dom var små :) Allt har sin tid, eller hur?
Ha en härlig kväll

lördag 23 november 2013

Nymålat.....


...igen. Så roligt med målning tycker jag, snabbt gjort och lätt att förändra för en ganska liten peng. Tror att jag gillar detta, ser förstås en väldigt irriterande vit lampsladd på bilden  :) Vissa saker ser jag bara på foton men den är ju lätt att åtgärda.
Ha en härlig helg!

fredag 15 november 2013

Göteborgs auktionsverk.....

Gilbert Watrous golvarmatur

Poul Kjaerholm
.....har många superfina saker jag gärna skulle vilja ha. Både den snygga golvlampan och fåtöljen skulle passa väääldigt bra här känner jag. Så vad väntar jag på? det är ju bara att gå in på https://auctionet.com/sv/search?company_id=10&is=&page=2&q=h%C3%B6stens+kvalitetsauktion+2013&scoped=10&utf8=%E2%9C%93#results och lägga ett bud :)
Här tittas det på fotboll så jag kan i lugn o ro köpa vad som helst :)
Ha en skön kväll!

tisdag 12 november 2013

Har varit på julmarknad....


..... och köpt en fin svamp, ska nog köpa ett par till i andra storlekar. Det var förstås en jättefin julmarknad hos Moltazdesign och ni som har möjlighet måste bara passa på 1:a december då det blir en ny sådan. Kolla här http://www.kraksstuga.se/2013/11/julmarknad-i-henan-orust-den-1-december.html
Ha en härlig kväll!!

lördag 9 november 2013

Längesedan....



....det blev ett inlägg här men inspirationen totalförsvann och jag hade INGENTING att visa, inte ens snygga hem från hemnet :)
Nu har vi äntligen blivit klara med de två gästrummen vi har på övervåningen. Båda fick samma grå nyans men har lite olika stil så gott det går i små sovrum. Bilderna är från var sitt rum, palmerna vi har på altanen har fått flytta in här över vintern, får se hur det går.
Nu blir det pizzabark och filmkväll, sköna lördag....