tisdag 29 oktober 2013

Så skönt.....

...det är att komma hem efter jobbet och tända ljus när nya Sköna hem ligger i brevlådan. Märker att vi ställt om klockan, är riktigt pigg på morgonen men supertrött kl 21. Så nu blir det sängen...
Godnatt på er :)

måndag 28 oktober 2013

Tyvärr........


......ska jag inte flytta till Stockholm för då hade jag bums köpt den här lägenheten. VILKET KÖK!!! Fler bilder finns här http://www.fantasticfrank.se/objektmall/?obj=OBJ17365_1260320264 Alldeles underbart men inte överföringsbart på vårt lilla arbetskök, kul ändå med lite inspiration.
Här sitter vi och har stormsäkrat o bara väntar, hoppas tegelpannorna ligger kvar. Lite mysigt är det allt när man sitter inomhus i tryggt förvar.
Ha en härlig kväll!

torsdag 24 oktober 2013

Kitschig....

....ljusstake eller hur? Tycker den är superläcker och är köpt hos http://lyckligahem.se/Startsida. Halva priset var det också så det var dubbel glädje :)
Ha en mysig kväll i höststormen.

söndag 20 oktober 2013

Före och efter...nästan klar..



...men kan inte vänta med att lägga ut bilder. Sjukt nöjd med gårdagens knåpande. Den gula stolen har varit precis så ofärdig i många år....lite pinsamt men blev inte riktigt nöjd, visste inte vad jag ville ha istället så då blev inget gjort alls :)
Åkte igår för att köpa mer färg till sovrummen på övervåningen (väääldigt långsam renovering), hittade då det svarta linnetyget och såg genast att det var detta jag väntat på i så många år. Köpte dock för lite kantband och hade inte fina möbelnubb så det räckte, men jag har bestämt att nu ska stolen bli helt färdig den kommande veckan :)
Nu blir det dock måning resten av dagen.
Ha en fantastisk söndag!

tisdag 15 oktober 2013

En höstkrans...

..fick jag av min syster i söndags, härliga färger precis som naturen är full av nu. Bjuder på liten spindel i bilden också :)
Ha en skön tisdagskväll...

lördag 12 oktober 2013

Gillar......


....dagsljuset som kommer in genom fönstren på förmiddagen. Ser ju faktiskt inte det när man är på jobbet, inte riktigt ljust varken när man åker eller kommer hem.
Vilken fantastisk dag vi har, hösten verkligen glöder, som en fantastisk slutspurt på vår fina sommar.
Ikväll blir det filmkväll, vi betar för tillfället av Tarantino, ruskiga filmer men fantastiskt gripande. Har aldrig gillat våldsamma filmer men dom här fastnar jag i. Romantiken får vi stå för själva :)
Ha en härlig lördagskväll!

onsdag 9 oktober 2013

Plötsligt händer det......


.....man ser något och blir ögonblickligt förälskad. Denna fina urna köpte jag på tjejträffen i fredags och jag är sjukt nöjd :) Fick syn på den nästan omgående när jag trängde mig in i butiken men ville titta runt lite innan jag bestämde mig. Det fanns bara fyra stycken så jag tittade mig svartsjukt omkring så jag inte blev utan men det gick ju bra.
Tycker det är riktigt skön att komma hem o gå loss på tända ljus, underbar tid nu när ljuskontot slår i taket. Nu är det målning i sovrummen som gäller ikväll, det går väldigt sakta framåt....
Ha en härlig kväll

fredag 4 oktober 2013

Tjejkväll.....

 ....hos http://www.moltazdesignshop.se/sv/, med massor av folk, champagne och
 en massa fina saker i butiken precis som vanligt, gillar lampan och korgarna riktigt mycket...
 Bambu?lampan är riktigt snygg, gillar färgen och storleken, känns lite ny för mig....
 ........ vill ha alltihopa!!!byrån, supersnygga lampan på väggen, fågeltavlan......


 .....fina Henrik och Cissi hade fullt upp hela tiden, snygga är dom också :)

...... Ja ni ser, habegäret är på topp, blev tokförälskad i en sak jag var tvungen att köpa, bilder kommer när jag hittat rätta platsen. Trodde jag skulle behöva måla om för den sakens skull men det behövdes inte :)
Ha en riktigt härlig helg!

tisdag 1 oktober 2013

Blomsterlandet.....

....har en hel del nya fina krukor, den här köpte jag idag och är riktigt nöjd. Har ni sett att det börjat komma en massa julsaker i butikerna nu? Ojoj, lite tidigt tycker jag.
Nu ska jag ta hand om min stackars man som har fått njursten, söndagen tillbringade vi på akuten där han fick ligga kvar över natten. Han var riktigt dålig, helt grå i ansiktet. Tråkigt att åka hem själv på kvällen men igår kväll kom han hem igen. Så nu är jag syrra på fritiden också :)
Ha en fin kväll